17 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка 80-х Ірина Понаровська публічно принизила Аллу Пугачову: "Для мене вона - село"
Зірка 80-х Ірина Понаровська публічно принизила Аллу Пугачову: "Для мене вона - село"

Зірка 80-х Ірина Понаровська публічно принизила Аллу Пугачову: "Для мене вона - село"

У мережі спалахнув скандал на тлі образи, нанесеної 72-річній російській артистці Аллі Пугачовій. Автором образливого вислову стала 68-річна радянська і російська співачка Ірина Понаровська.

Про це написав російський актор Станіслав Садальський в Instagram.

"Село з дівчини не виведеш"

Зірка 80-х в Росії Понаровська нещодавно випустила свою автобіографічну книгу "Чесно кажучи". У ній артистка пройшлася по головах багатьох особистостей шоу-бізнесу, не забувши сказати кілька слів про колегу по цеху Аллу Пугачову. Але висловилася про примадонну дуже несприятливо.

Співачка Ірина Понаровська публічно образила Аллу Пугачову в автобіографічній книзі "Чесно кажучи", про це повідомив актор Станіслав Садальський

Ірина написала в книзі наступне: "Дівчину можна вивезти з села, але село з дівчини не вивезеш... І не важливо, яке у людини прізвище – Пугачова це чи Шерон Стоун... Для мене вона - село. І завжди залишиться селом, незважаючи на те, що живе в замку". До цих слів у виданні привернув загальну увагу актор Станіслав Садальський.

Макаревич заступився за примадонну

У коментарях до посту актора багато підписників негативно висловилися про Понаровску. Її слова не знайшли підтримки публіки. При чому, не тільки громадської, а й шоу-бізнесу. Так, після оприлюднення цитати за Аллу Пугачову заступився російський музикант, лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич.

У мережі негативно відреагували на слова Ірини Понаровської про "село", як обізвала співачка Аллу Пугачову

Він уточнив, що ярлик "село" швидше застосовний до Ірини Понаровської: "Дуже негарно, не домігшись висот, гавкати на тих, хто їх домігся. Виходить не про них - про себе".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що донька Анастасії Заворотнюк пообіцяла, що кара наздожене тих, хто злив фото її хворої матері в мережу.

Також ми писали, що Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт поділилася першим фото сина, народженого в магічний день.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом