Українка розповіла, що її "кинули" на величезні гроші співробітниці Антимонопольного комітету: оформляли квартири за 300 тисяч на родичів
Українка розповіла, що її "кинули" на величезні гроші співробітниці Антимонопольного комітету: оформляли квартири за 300 тисяч на родичів

Українка розповіла, що її "кинули" на величезні гроші співробітниці Антимонопольного комітету: оформляли квартири за 300 тисяч на родичів

Ріелтор Тетяна Ганзюк розповіла історію про те, як її нахабно обдурили співробітники Антимонопольного комітету України Анжеліка Коноплянко і Юлія янова.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є.

Почалася її історія знайомства з жінкою на ім'я Юлія ще влітку минулого року, коли Тетяна показувала їй квартиру в житловому комплексі Венеція. Прийшла тоді Юлія з хлопцем, але на всіх інших зустрічах з'являлася вже одна.

"З самого початку я була впевнена, що Юлія підбирає квартиру для себе. Вона розставляла майбутні меблі, Як зробить перепланування, де буде стояти сейф. У підсумку квартира Юлії сподобалася, і ми вирушили до нотаріуса укладати попередній договір з сумою передоплати 2000$. Тільки тоді, Юлія вперше озвучила побажання оформляти угоду з купівлі квартири на своїх батьків" - йдеться в повідомленні під постом.

Пост ріелтора, фото: скріншот

9 липня минулого року вони оформили покупку квартири, і записали її на батька. Вартість нерухомості за документами склала 47710, але насправді було заплачено 85 тисяч доларів. Вся оплата була готівкою, так як Юлія не хотіла мати справи з банком, адже вона є держслужбовцем. Тетяна Ганзюк відразу порахувала, що це дуже дивно, адже квартира оформлена на її батьків.

Пост ріелтора, фото: скріншот

"Після угоди Юлія порвала свій попередній договір, і попросила мене зробити те ж саме у неї на очах. Зменшення реальної вартості, оформлення нерухомості на батьків, бажання уникнути банківських операцій, а також історія про зарплату в доларах, наводили на певні роздуми про реальні джерела доходу Юлії. Того ж дня Юлія запитала мене, Чи можу я допомогти її керівнику Анжеліці Коноплянко в купівлі квартири. Юлія попередила мене, що квартира за документами буде належати матері Анжеліки, з метою уникнути можливих проблем на роботі. Бюджет покупки становив 300000$" - продовжила розповідь ріелтор.

Вони намагалися працювати за такою ж схемою, і в підсумку коли перша угода зірвалася, вони просто пропали, тим самим не заплативши ріелтору. 2 місяці робота витрачені в порожню.

"Виявляється, що за такими поняттями живуть високопоставлені чиновники Антимонопольного комітету. Мені цікаво, яку позицію займає Ольга Піщанська в цій ситуації, чи знає вона, наскільки на широку ногу живуть її підопічні, про їхнє ставлення до звичайних людей і чи має вона на них хоч якийсь вплив. Безкарність породжує вседозволеність " - продовжила розповідь жінка.

Нагадаємо, що"Відмовилася платити і...": Українка розповіла, як змінилося ставлення лікарів до неї в пологовому будинку

Раніше повідомлялося, що Tesla і ексклюзивні сумочки - як депутат Євгенія Кулеба конвертує Київську екологію в гроші

Також, жінок садять у в'язницю за народження позашлюбної дитини, арешт прямо в пологовому будинку.

Источник материала
Поделиться сюжетом