"Ми сра*и на всі їхні санкції", - посол Росії дав відповідь на погрози Заходу
"Ми сра*и на всі їхні санкції", - посол Росії дав відповідь на погрози Заходу

"Ми сра*и на всі їхні санкції", - посол Росії дав відповідь на погрози Заходу

Посол Росії в Швеції Віктор Татаринцев вилаявся під час ексклюзивного інтерв'ю німецькому виданню, коли говорив про санкції для Російської Федерації від Америки і країн Європейського Союзу.

Про це пише видання Aftonbladet.

Що Татаринцев і Росія думають про санкції

Дипломат заявив, що Росія не зупиниться у своїх прагненнях, незважаючи на будь-які санкції. "Вибачте за мову, але ми сра*и на всі їхні санкції", - категорично затвердив посол, а також додав, що будь-які заборони в будь-якому випадку матимуть позитивний вплив на економіку країни і сільське господарство.

Посол Росії в Швеції Віктор Татаринцев вилаявся щодо американських і західних санкцій для РФ

Наприклад, це стосується виробництва хорошого російського сиру за італійськими та швейцарськими рецептами, навіть якщо буде зменшений або повністю перекритий експорт цього продукту.

Віктор Татаринцев дав зрозуміти в інтерв'ю, що російський менталітет дуже суворий, і при будь-яких сильних санкціях, заборонах і тиску народ стає в контратаку, виявляє посильний опір.

Чи хочуть росіяни воювати?

Так само дипломату журналіст поставив питання, чи є шанс уникнути активних військових дій між Україною і Росією, і чи хочуть цього звичайні громадяни Російської Федерації. На це Татаринцев дав категоричну відповідь: "Росіяни воювати не хочуть, і уникнути війни – це потаємне побажання нашого політичного керівництва".

Віктор Татаринцев заявив, що "політичне керівництво Росії хоче уникнути війни"

Подібні вислови часто вимовляють багато російських політичних діячів, стверджуючи, що у влади країни немає бажання починати війну з Україною. На жаль, з цим не стикується дислокація більше 100 000 військових, та й важка бойова техніка біля кордону говорить про зворотне.

Нагадаємо, 10 лютого парламент Великобританії вирішив ще більше посилити санкції проти Росії в разі війни. Зокрема, заборони можуть вводити проти приватних російських компаній і фізичних осіб. Також не виключено, що РФ доведеться відповісти за минулі кібератаки.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що літак SkyUp відмовився залітати в Україну, Гончаренко заявив про повітряну блокаду.

Також ми писали, що Ківа назвав Путіна "справжнім християнином" , а Зеленського - "тимчасовою людиною".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом