У Києві через страшну пожежу згоріла школа: перші фото
У Києві через страшну пожежу згоріла школа: перші фото

У Києві через страшну пожежу згоріла школа: перші фото

Моторошна, масштабна пожежа сталася вночі в столиці, в Святошинському районі. Почала горіти покрівля Київської гімназії східних мов №1.

Подробиці пише ДСНС України.

Де виник вогонь

За інформацією рятувальників, загорілася покрівля навчального закладу на вулиці Львівська, 25. Раніше там був парк, а сама будівля оточена великою кількістю дерев та іншими житловими будинками.

У Святошинському районі Києва горіла Київська гімназія східних мов №1

Пожежа почалася приблизно о 01:23. На місце події виїхало 60 співробітників рятувальної служби та 16 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. Вогонь швидко поширився з даху на третій поверх, оскільки будівля мала дерев'яні конструкції та перекриття.

Локалізація та гасіння пожежі

Локалізувати руйнівний вогонь пожежники змогли приблизно о пів на четверту ранку, а ще через годину загасили його. Як уточнюють представники Державної служби з надзвичайних ситуацій, в результаті інциденту немає постраждалих і жертв. Нагадаємо, пожежа сталася пізно вночі, тоді як всього в Київській гімназії східних мов №1 навчається приблизно 1100 дітей.

Щодо можливих причин виникнення вогню, розслідуванням займатимуться правоохоронні органи. У ДСНС не відповіли, чи є вже припущення, що спричинило за собою таку масштабну пожежу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Києві п'яні через зауваження до напівсмерті побили ветерана АТО: моторошне відео.

Також ми писали, що повітряний простір над Україною не закривають, але є проблема.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом