Джулія Фокс надто неймовірна, щоб страждати через розрив із Каньє
Джулія Фокс надто неймовірна, щоб страждати через розрив із Каньє

Джулія Фокс надто неймовірна, щоб страждати через розрив із Каньє

“Боже мій, ви думаєте, що мені 12 років?!” — написала Джулія Фокс в інстаграм-історії, аби розвіяти будь-які чутки про те, що вона засмучена розривом із Каньє Вестом. “ЗМІ хотіли би створити образ сумної самотньої жінки, яка сама плаче в літаку, але це НЕПРАВДА”, — продовжила акторка, додавши, що не плакала приблизно із 1997 року.

Із Каньє чи без, Джулія продовжить домінувати в наших новинних стрічках. Одразу після розриву вийшла її зйомка із Юргеном Теллером для The Cut, а сама Джулія стала моделлю на Тижні моди в Нью-Йорку. Вона відкрила показ LaQuan Smith у сукні з відвертими вирізами. “Гості були у захваті”, — пише Vogue. Якщо раніше Джулія брала участь у тижнях моди в першому ряду, то тепер на неї чекає контракт із модельною агенцією та співпраця з модними будинками.

Сама акторка впевнена, що жоден історичний бренд не хоче з нею працювати через минуле в секс-індустрії. “Після такого фільму, як “Неограновані коштовності”, мене, напевно, мав чекати контракт із якимось брендом на кшталт Chanel. Але ми знаємо, що цього не сталося. І я впевнена: це тому що в мене не найчистіша репутація. Що ж, я справжня бісова стерва, але саме такою мене хочуть бачити люди”, — сказала вона в інтерв'ю Office Magazine.

Дивіться також:

Чому історія Каньє і Джулії Фокс — про маркетинг, а не про кохання.

Что нужно знать о нью-йоркском бренде LaQuan Smith.

Джулия Фокс — об опыте работы доминатрикс, бедности и критике ее большой попы.

laquan smith
тиждень моди в нью-йорку
Джулія фокс
Источник материала
loader
loader