28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Модель з синдромом Дауна вперше стала обличчям Victoria's Secret: що відомо про Софію Джирау
Модель з синдромом Дауна вперше стала обличчям Victoria's Secret: що відомо про Софію Джирау

Модель з синдромом Дауна вперше стала обличчям Victoria's Secret: що відомо про Софію Джирау

У рекламній кампанії бренду Victoria's Secret вперше з’явилася модель із синдромом Дауна. Дівчину звуть Софія Джирау, їй 24 роки і вона пуерториканка. 

Відповідні фото опубліковано на сторінці Софії Джирау в мережі Instagram.

У Victoria's Secret  вийшла дебютна колекція спідньої білизни Love Cloud Collection. У рекламній кампанії колекції взяла участь 24-річна модель з особливими потребами Софія Джирау. Дівчина з синдромом Дауна почала будувати кар’єру в модельному світі ще в 2019 році. Для Victoria's Secret вона стала першою моделлю з таким синдромом, яка б рекламувала вироби бренду. 

Софія Джирау та ще 17 жінок взяли участь у дебютній інклюзивній кампанії Love Cloud Collection. Софія у мережі відзначає, що вона дуже вдячна бренду, що змогли розгледіти в ній модель. Також Софія підкреслює, що пишається, тим що стала першою моделлю для Victoria's Secret з синдромом Дауна. 

Дівчина з гордістю говорить, що ні всередині, ні зовні вона не має ніяких обмежень. Варто також віжзначити, що Софія Джирау — друга пуерториканська модель, яка взяла участь у кампанії Victoria's Secret. До цього в центрі уваги перебувала модель із Пуерто-Рико Джоан Смоллс. 

Софія Джирау: що відомо про модель

Софія працює моделлю уже кілька років. Її дебютом стало відкриття власного магазину «I love it». Згодом дівчина пішла далі і взяла участь у Нью-йоркському Тижні моди.

Джирау своїм прикладом демонструє, що люди з особливими потребами так само можуть досягати кар’єрних висот. Щоб пропагувати цю ідею, Софія також запустила влсну кампанію «Без обмежень» (іспанською мовою). Таким чином дівчина показує, що люди, які народилися з додатковою хромосомою, можуть досягати своїх цілей. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що українка Христина Пономар стала однією з найбільш затребуваних у світі моделей.

Також портал MY.UA писав, що Х'ю Хефнер змушував моделей робити "це" з собаками і знаменитими гостями.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом