19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Названо трійку найгірших автомобілів для водіїв: хто увійшов в антирейтинг
Названо трійку найгірших автомобілів для водіїв: хто увійшов в антирейтинг

Названо трійку найгірших автомобілів для водіїв: хто увійшов в антирейтинг

У мережі назвали найгірші автомобільні бренди 2022 року. У цей список увійшли такі транспортні засоби як Mitsubishi, Land Rover і Jeep. Що про це відомо.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Фахівці вибрали найкращі марки. Кращим автобрендом 2022 року визнана компанія Subaru, повідомляє "Твоя МАШИНА".

Бали були нараховані після різних дорожніх випробувань, а також їх результатів. Брали в Облік і відгуки самих власників про безпеку і надійність. Лідером стала марка Subaru, адже вона набрала 81 бал зі 100 можливих.

Автомобіль, фото: скріншот

У минулому році після таких же випробувань лідерство було у Mazda, але тепер це всього лише друге місце рейтингу з 78 балами з 100. Замкнула трійку компанія BMW, що набрала таку ж кількість балів, що і друге місце.

BMW, фото: скріншот з відео

77 балів, а також четверте і п'яте місце у Honda і Lexus. Також в десятку увійшли Audi, Porsche, Mini, Toyota і Infiniti. На 12 місці опинився Buick з результатом 72 бали.

Фото: Lexus LX 2022 року

Tesla, до слова, набрала всього лише 60 балів, як і Chevrolet з Mercedes-Benz. По 50 балів у Lincoln, Jaguar і Alfa Romeo. А ось Land Rover і Mitsubishi увійшли в трійку найгірших, отримав 49 балів.

За результатами даного дослідження перше місце з кінця у компанії Jeep. Їх автомобіль отримав всього 45 балів.

2020 Jeep Grand Cherokee, carscoops

До слова, в Україні лідером ринку за результатами 2021 року стала Toyota – 15 232 проданих авто і зростання продажів в 14%. На другому місці Kia, а також Skoda.

Нагадаємо, що Костянтин Яловий розповів, скільки за рік кияни придбали авто і простояли в пробках

Раніше повідомлялося, що вУкраїні порушників і "Шумахерів" ловитимуть не лише копи, а й світлофори: "змусить" припинити тиснути на педаль після 50 км / год

Також, кладуть асфальт у сніг і залишили" недолугу " дорожню розмітку: пішоходи і водії показали, який безлад діється на дорогах Києва

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны