Цієї весни носимо брюки з низькою посадкою та спіднім напоказ
Цієї весни носимо брюки з низькою посадкою та спіднім напоказ

Цієї весни носимо брюки з низькою посадкою та спіднім напоказ

Для тих хто не готовий носити стринги-ниточки — головний тренд останніх сезонів — дизайнери приготували більш стриманий варіант. Спідня білизна, що нагадує “сімейники” і виглядає з-під брюк чи спідниць, заповнила подіуми сезону весна/літо — 2022.

Тренд започаткувала Міучча Прада. Її екстримально низька талія супроводжується трусами з логотипом Miu Miu, додаючи чуттєвості й без того сексуальному образу. Кім Джонс представив чоловічу версію тренду в колекції Dior осінь/зима — 2022. Насправді дизайнери не винайшли нічого нового: стайлінг-прийом був популярним в чоловічих рекламних кампаніях близько 20 років тому, на межі століть.

Із розмиттям гендерних меж “сімейники” перекочували у жіночий гардероб. Є велика ймовірність, що влітку блогери будуть носити такі прямо на вулиці. Декілька варіантів “спіднього на вихід” ми вже бачили у The Fankie Shop. Українські апсайкл-бренди Ksenia Schnaider та Oversized Studio пішли далі, створивши колекції із деталями, які імітують спіднє. Здається, ми стали свідками народження нових бестеллерів.

Дивіться також:

Краватка — неочевидний тренд весни, який можна знайти в гардеробі тата.

Низкая талия возвращается, и мы ничего не можем с этим поделать.

тренд
білизна
весна-літо 2022
Источник материала
loader
loader