Путін заявив, що Мінські угоди перестали існувати
Путін заявив, що Мінські угоди перестали існувати

Путін заявив, що Мінські угоди перестали існувати

Президент Росії Володимир Путін заявив, що після визнання квазіреспублік "ЛНР-ДНР" Мінські угоди перестали існувати. Про це він сказав під час пресконференції.

"Тепер Мінські угоди... їх немає. Чого ж їх виконувати, якщо ми визнали незалежність цих утворень", – сказав Путін.

Читайте також: "Ми нічого і нікого не боїмось" – звернення Зеленського до українців через визнання Путіним так званих "ДНР" і "ЛНР"

Нагадаємо, раніше голови так званих "ДНР" і "ЛНР" попросили Путіна визнати незалежність "республік". Пізніше Росія зібрала Раду безпеки, де всі присутні виступили за визнання "республік", а Путін пообіцяв, що рішення буде прийнято у той же день. 

Як повідомляв 5.UA, Росія визнала псевдореспубліки "ЛНР" і "ДНР". Про це за підсумками засідання Ради безпеки Федерації заявив президент Володимир Путін.

Нагадаємо, раніше Путін доручив Міністерству оборони РФ направити війська на територію ОРДЛО для забезпечення миру. Пізніше з'явилася інформація, що регулярні частини Росії відкрито вторглися на територію ОРДЛО. А мешканці окупованого Донецька повідомили, що величезна колона танків і бронетехніки пройшла по центру Донецька в бік лінії зіткнення.

Теги по теме
Владимир Путин ОРДЛО
Источник материала
Поделиться сюжетом