Канадський репортер продавав стікери і зібрав 20$ тисяч для українських дітей-сиріт
Канадський репортер продавав стікери і зібрав 20$ тисяч для українських дітей-сиріт

Канадський репортер продавав стікери і зібрав 20$ тисяч для українських дітей-сиріт

Канадський репортер та режисер Крістіан Борис запустив продаж стікерів для допомоги благодійним організаціям, які займаються дітьми — жертвами війни в Україні. За тиждень йому вдалося зібрати понад 20 тисяч доларів.

За словами Крістіана, ідея проекту прийшла, коли друг надіслав йому мем “Святий Джавелін України”. Тоді він попросив знайомого дизайнера Євгена Шалашова зробити декілька стікерів із цим зображенням.

“Крістіан надіслав мені зображення Богородиці із “джавеліном“ невідомого автора у дуже поганій якості та попросив чіткіше це промалювати, щоб він міг зробити стікери та продавати їх, а отримані кошти віддати на благодійність”, — розповів дизайнер Bird in Flight.

Після цього Крістіан Борис запустив спеціальний сайт для продажу стікерів та футболок із зображенням мема. Він обіцяє передати всі отримані кошти канадській благодійній організації Help Us Help, яка займається гуманітарною допомогою та освітніми проєктами в Україні.

До речі, Крістіан висвітлював міжнародні конфлікти для таких видань, як: BBC, CBC, Vice, Al Jazeera, The Guardian, The Washington Post та інші. Декілька років тому він побував у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі як репортер, де також зняв фільм про українських дітей-сиріт. Також Крістіан Борис є засновником маркетингової агенції Black Hawk.

Читайте більше:

"У пошуках сонячних днів": Як створювалась дитяча книжка про благодійність.

Українська ресейл-платформа The Originals продає одяг заради благодійності.

Источник материала
loader
loader