Росія заздалегідь підготувала статтю про перемогу "русского мира над малоросами"
Росія заздалегідь підготувала статтю про перемогу "русского мира над малоросами"

Росія заздалегідь підготувала статтю про перемогу "русского мира над малоросами"

Кремль був настільки впевнений у швидкій перемозі над Україною і взяттям Києва до 26 лютого, що підготував статтю про перемогу "русского мира над малоросами", яку повинні були опублікувати о 8 ранку того дня.

Повний текст статті доступний за посилання.

Відновлена історична повнота

Якщо прочитати текст, то стає ясно, що росіяни анітрохи не сумнівалися в "бліцкригу" і взятті Києва за 2 дні. У зверненні до громадян Кремль пише, що відбулося відновлення історичної повноти всього російського світу – "у всій його сукупності великоросів, білорусів і малоросів".

Росія підготувала статтю про перемогу російської армії в Україні ще 26 лютого

Зневажлива назва українців вже не здається найстрашнішим, що робить Росія. Більш страшно те, що, на думку вищого керівництва, повернення нашої країни в їх власність "з кожним десятиліттям було все складніше", а справа в перекодуванні, дерусифікації росіян і налаштуванні малоросів-українців проти РФ.

У союзниках - терористи

Друга частина статті присвячена тому, що споконвічна проблема була знищена, а саме відбулося повернення України в Росію. Правда, автори заперечують проти того факту, що "буде ліквідована державність". Ні, її тільки переформатують і перевлаштують в "свій природний стан частини російського світу".

Росія планувала відновити історичну повноту і об'єднати Росію, Україну і Білорусь

Наостанок варто звернути увагу, кого Росія визначає в якості своїх союзників: Китай, Індію, Латинську Америку, Африку, ісламський світ і Південно-Східну Азію. Водночас Захід у розумінні Кремля більше не буде "керувати світовим порядком і встановлювати правила гри".

Слабка богу, Україна показала всьому світу і зокрема Росії з її імперськими замашками, що домогтися влади на нашій території можна тільки пройшовши через кровопролитну війну.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Путін розуміє, що програє: полетіли голови вищого керівництва армії РФ.

Також ми писали, що знаєте про пересування ворожої техніки? Ефективні способи зупинити ворога.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом