"Це не фейк, це мій син!": у Росії почали впізнавати солдатів, які потрапили в полон
"Це не фейк, це мій син!": у Росії почали впізнавати солдатів, які потрапили в полон

"Це не фейк, це мій син!": у Росії почали впізнавати солдатів, які потрапили в полон

Російська влада досі годує народ пропагандою про те, що у країни немає жертв, ніхто не загинув і не потрапив у полон. У той же час поступово матері почали дізнаватися правду про те, що відбувається.

Про це повідомляє "Обозреватель" в Telegram.

"Це мій син! Ні війні"

Поки до жителів Росії не доходить інформація про кількість убитих солдатів. Але СБУ продовжує інформаційно-психологічну атаку, дозволяючи взятим у полон зідзвонюватися з рідними і розповідати реальну історію.  

Так про свого сина дізналася мешканка Республіки Бурятія, яка після знятого відео з сином Сергієм Очіровим прозріла. Вона вийшла на одиночний пікет в столиці Улан-Уде і стала біля пам'ятника Леніну з плакатом "Ні війні".

Мешканка Республіки Бурятія вийшла на пікет, дізнавшись правду про полоненого сина

"Я хочу, щоб люди зрозуміли, що насправді це не фейк. Ось, я його мама. Ось він мені подзвонив по телефону, я побачила це відео. Мені вчора всі почали писати: "А ви доведіть, що це не фейк". Так я нічого не хочу доводити. Я просто вам кажу - це мій син", - зі сльозами розповіла жінка.

Кібератаки допомагають росіянам дізнатися правду

За словами нещасної жінки, востаннє вона розмовляла з сином 23 лютого, але той не говорив, що збирається в Україну. Якби мама дізналася, то змусила б звільнитися з армії. Навіть під загрозою покарання.

По всіх російських телеканалах транслюють відео з полоненими в Україні

Поки в Республіці Бурятія поступово наростає розуміння, на російські федеральні телеканали здійснюють кібератаки. 2 березня за всіма джерелами почали транслювати відео, на якому російські полонені розповідали про війну. Може хоч таким способом жителі РФ зрозуміють, що з їхніми дітьми зробив чинний уряд.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що російським солдатам дають шанс повернутися додому живими: що потрібно робити.

Також ми писали, що "Російський військовий корабель, йди...": військові з острова Зміїний живі і знаходяться в полоні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом