"Кожне свідчення важливе": Олена Зеленська опублікувала відкритого листа
"Кожне свідчення важливе": Олена Зеленська опублікувала відкритого листа

"Кожне свідчення важливе": Олена Зеленська опублікувала відкритого листа

Перша леді України Олена Зеленська, дружина українського лідера Володимира Зеленського, звернулася до представників засобів масової інформації з усього світу і закликала їх розповідати правду про події в Україні.

Текст її звернення опублікований на сторінці соцмережі Facebook.

Прохання Олени Зеленської до ЗМІ

За словами Олени Зеленської, до неї надходять звернення від ЗМІ з усього світу, які просять дати інтерв'ю, і тому, мовляв, вона прийняла рішення дати відповідь на всі ці листи одним зверненням. Перша леді України попросила іноземних журналістів висвітлювати те, що відбувається в Україні, і говорити правду.

Скріншот фрагмента поста Зеленської в Facebook

"В інформаційній війні, яку розгорнула Російська Федерація, яка спростовує навіть сам факт вторгнення, кожне свідчення дуже важливе"– - підкреслила Зеленська, нагадавши, що окупанти з РФ щодня вбивають мирних жителів України, в тому числі, і дітей.

З початку війни окупанти з РФ вбили близько 40 українських дітей

У своєму листі Олена Зеленська звернулася із закликом до країн Заходу, щоб ті нарешті закрили небо над Україною і не забували про гуманітарну допомогу. Також перша леді висловила подяку тим, хто вже надає підтримку Україні.

"Нападник думав, що захопить українські міста бліцкригом. Але несподівано для себе зустрів опір не тільки української армії, а й усіх громадян", - написала Олена Зеленська.

Прогноз Зеленської: хто здобуде перемогу у війні?

Наприкінці звернення перша леді зазначила, що від того, чим завершиться війна в Україні залежить, чи увійде ворожа сила в мирні міста інших країн.

"Так ми обов'язково переможемо. Ми поруч і у нас є зброя. Вона називається єдністю. Єдність у любові до України", - запевнила Зеленська.

Раніше на MY.UA: за правду про війну в Україні росіян кидатимуть у в'язницю на 15 років.

Читайте також: "це очевидно": заступник Міністра оборони України Ганна Маляр назвала переможця у війні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом