Дитячі садочки можуть працювати в режимі онлайн
Дитячі садочки можуть працювати в режимі онлайн

Дитячі садочки можуть працювати в режимі онлайн

Дитячі садочки, як і заклади загальної середньої освіти, можуть працювати в режимі онлайн через платформу Mr.Leader. Про це розповіла заступниця начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Ірина Ісопенко.

- Створив та запустив її Володимир Воронов ще до війни, вклавши багато часу, зусиль та ресурсів. Але зараз зробив платформу безкоштовною, щоби маленькі українці могли розвиватися навіть у нинішніх важких умовах, – повідомила Ірина Ісопенко.

Mr.Leader – перша в Україні інноваційна платформа для раннього розвитку дитини. Проєкт орієнтований на дітей віком від 2 до 6 років. Там є матеріали та завдання для вихователів та батьків, які не мають педагогічної освіти. Це перша програма для дошкільних закладів, яка включає не лише розвиток дітей, а й турботу та моніторинг – вивчення дитини. Mr.Leader розвиває у дітях креативність, комунікабельність, критичне мислення та колаборацію.

Навчальна програма відповідає державному стандарту. На сайті можна знайти розклад для дитини різного віку на кожен день з усіма необхідними освітніми матеріалами та картинками – понад 100 тисяч авторських ілюстрацій.

Онлайн-система допоможе не лише вчити дітей, а й доглядати їх. Щодня – нова унікальна тема для ознайомлення: безліч ігор, завдань, цікавих та пізнавальних відео. Готувати додатково нічого не треба.

Скористатися системою дуже просто:

  • Перейти на телеграм канал: t.me/mrleader_brand та зареєструватися.
  • Зареєструватися на сайті в якості батьків або дитсадка і вибрати вік вашої дитини.
  • Активувати безкоштовний доступ до програми на сайті.

«Упевнена, що скоро настане мир, і всі ми будемо жити і навчатися в Україні, яку чекає щасливе майбутнє», – написала Ірина Ісопенко, передає bukoda.gov.ua.

Теги по теме
Украина Дети Образование
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны