Вони стали легендами: дружина полоненого військового з острова Зміїний благає врятувати чоловіка
Вони стали легендами: дружина полоненого військового з острова Зміїний благає врятувати чоловіка

Вони стали легендами: дружина полоненого військового з острова Зміїний благає врятувати чоловіка

З тих пір як українське суспільство дізналося, що захисники острова Зміїний опинилися в полоні, зате зберегли свої життя, їх родичі намагаються отримати інформацію і благають повернути чоловіків додому.

Про це пише видання "Заборона".

На Зміїному було набагато більше людей

На острів Зміїний напали в перший день війни, 24 лютого. Тоді говорили про смерть тринадцяти військових, які відмовилися здати територію окупантам. Пізніше з'ясувалося, що вони залишилися живі, але перебувають у Севастополі в полоні. Російські ЗМІ розповідали, що було захоплено 82 людини.

31-річний сержант 35-ї окремої бригади морської піхоти Артур Зазян, який опинився в полоні

Як з'ясувалося, того дня території Зміїного охоронялися також підрозділами 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Островського. Офіцер служби зі зв'язків з громадськістю 35-ї бригади Сергій Козачинський підтвердив, що якась кількість піхотинців дійсно була захоплені в полон, але точне число не назвав.

Дружина впізнала чоловіка, якого захопили в полон

Коли в мережі з'явилося відео з полоненими військовими, Наталія Зазян, дружина 31-річного сержанта Артура Зазяна, впізнала чоловіка. А крім неї родичі впізнали ще 49 осіб з 35-ї бригади. З тих пір Наталія оббиває пороги багатьох інстанцій, щоб отримати додаткову інформацію про чоловіка. Вона сподівається, що про полонених не забудуть, і зроблять все можливе, щоб їх звільнити.

Чоловіка Артура Зазяна впізнала по відео дружина Наталія, яка тепер благає владу врятувати чоловіка з полону

"Я не звинувачую нікого і буду рада маленькому повідомленню, надії, що мого чоловіка повернуть з полону. Це дуже важливо зараз, особливо для родичів. Ніхто нічого не знає. Ми розуміємо - це довгий процес, але готові чекати", - розповіла Наталія Зазян.

Вона продовжує разом з іншими українцями посилати запити в різні служби, щоб привернути увагу до ситуації і повернути близьких додому.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що взяті в заручники співробітники Запорізької АЕС піддаються тортурам.

Також ми писали, що Дід, пий таблетки: Віктор Янукович зробив дивну пропозицію Володимиру Зеленському.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом