Гемологічний інститут Америки припиняє співпрацю з компаніями із Росії
Гемологічний інститут Америки припиняє співпрацю з компаніями із Росії

Гемологічний інститут Америки припиняє співпрацю з компаніями із Росії

Американський гемологічний інститут (Gia) повідомили про намір зробити свій внесок у підтримку українського народу. Организація передасть $100 000 Управлінню Верховного комісара ООН у справах біженців і $100 000 Міжнародному комітету Червоного Хреста на їжу, житло та медичну допомогу народу України.

GIA також зупинили всі транзакції та всі лабораторні подання від російських компаній, банків та фізичних осіб. Установа також припиняє подачу необроблених алмазів російського походження для сервісу GIA Diamond Origin Report.

“Наші серця з хоробрими людьми України. Нас зворушує їхня мужність і надія на безпеку всіх – тих, хто був змушений покинути свої домівки, і тих, хто залишився захищати свою країну. Ми приєднуємося до інших людей по всьому світу, закликаючи до миру, — йдеться в офіційному зверненні організації. — Наша глобальна спільнота випускників, співробітників і студентів GIA об’єднана в нашій місії захищати споживачів і дарувати любов, красу і радість людям по всьому світу. Давайте твердо дотримуватися цієї місії та нашої пристрасті до нашої торгівлі, сподіваючись і молімося за припинення цієї безглуздої війни та страждань невинних людей. #StandWithUkraine.”

Читайте також:

"Русские фильмы, идите на хуй!": Сервіс Megogo відключив трансляцію ТБ-каналів у Росії.

"Укрпошта" випустить першу поштову марку після початку війни. Просить українців обрати дизайн.

Gia
Источник материала
loader
loader