Окупанти перекидають в Україну терористів, щоб ліквідувати Зеленського, Єрмака і Шмигаля
Окупанти перекидають в Україну терористів, щоб ліквідувати Зеленського, Єрмака і Шмигаля

Окупанти перекидають в Україну терористів, щоб ліквідувати Зеленського, Єрмака і Шмигаля

Згідно з інформацією Головного управління розвідки, окупаційна армія РФ перекидає на територію України нові терористичні групи для того, щоб ліквідувати керівництво держави.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства в Facebook.

Подробиця

Як повідомили в ГУР, 20 березня в Україну почали прибувати бойовики, пов'язані з Євгеном Пригожиним. Як відомо, Пригожин - наближений до президента РФ Володимира Путіна російський пропагандист, власник ППК "Ліга" (Вагнер).

Повідомляється, що основним завданням злочинних груп є ліквідація осіб, які представляють вище військово-політичне керівництво України.

Скрін поста ГУР Міноборони у Facebook

Путіним в особистому порядку був відданий наказ провести чергові атаки довіреній особі. В результаті попередніх спроб терористів чекав провал і масова ліквідація.

Ключовими "мішенями" росіян-найманців є президент України Володимир Зеленський, Керівник ОП Андрій Єрмак, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Додаткова інформація

Російським окупантам, які не досягли поставлених цілей в ході повномасштабного вторгнення в Україну, не залишається нічого іншого, окрім як судорожно намагатися дестабілізувати роботу української влади, деморалізувати суспільство, розкоординувати рух опору і пригальмувати міжнародну взаємодію України. В рамках цієї провальної стратегії РФ і намагається організувати замах на перших осіб України.

Окупанти готують замах на перших осіб України

Українська армія, спецслужби і правоохоронні органи обізнані про плани окупантів і готові дати відсіч агресору. В українській розвідці впевнені в безрезультатності терористичних атак.

Нагадаємо, що Путін заявив про рекордну підтримку війни в Україні серед росіян.

Також ми писали, як Рамзан Кадиров шукав Степана Бандеру: українці знущаються над главою Чечні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом