Одружився за день до смерті: у боях під Києвом загинув український активіст
Одружився за день до смерті: у боях під Києвом загинув український активіст

Одружився за день до смерті: у боях під Києвом загинув український активіст

Війна забрала життя ще одного українського бійця, який до останнього захищав свою Батьківщину, не відступаючи ні перед якими небезпеками.

Подробиці повідомив журналіст Андрій Дубчак на сторінці в Facebook.

Потрапив під обстріл "Градів"

Йдеться про 32-річного Сергія Машовця. У день смерті, 14 березня, він супроводжував двох журналістів "Fox News". Їх компанія потрапила од авіаудари російських "Градів" під селом Гореничі, що недалеко від Києва. Тоді пропали журналісти, яких в підсумку знайшли мертвими, а також загинув Сергій Машовець і його командир.

Під Києвом загинув активіст, голова ГО " Національний парк збереження та збагачення флори і фауни "Осокорки" Сергій Машовець

Відомо, що Сергій був відчайдушним захисником України. Він одним з перших приєднався до складу Окремого полку спеціального призначення ЗСУ "Азов". Також був активним учасником Євромайдану та членом "Національного корпусу". Про його незбагненний героїзм і бажання боротися з ворогами розповів у соціальній мережі колишній народний депутат Юрій Михальчишин:

"Людина з чіткою проукраїнською позицією, учасник Революції Гідності. Приєднався до волонтерського руху на підтримку армії. Чуйний і небайдужий до людської біди, надійний товариш".

За день до смерті Сергій одружився

Як уточнив журналіст Андрій Дубчак, 12 березня Сергій одружився. На фотографії хвалився знайомому каблучкою на пальці. Виявляється, його дівчина тоді не хотіла їхати з країни в Італії без розпису. Тому пара узаконила стосунки. А вже через два дні хлопця наздогнала війна і смерть.

Сергій Машовець помер 14 березня, а 12 березня узаконив стосунки з дівчиною

Крім активної захисної діяльності, Сергій Машовець також був учасником громадських екологічних ініціатив, захищав киян від незаконних забудов на Позняках і Осокорках. Він планував облагородити Осокорківські Луки, озеро Тяглеє і прилеглі території. Цим і займався на посаді голови ГО "Національний парк збереження та збагачення флори і фауни "Осокорки".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Героїня України, парамедик "Тайра" потрапила в полон російських окупантів.

Також ми писали, що через ракетний обстріл у Києві загинула заслужена артистка України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом