Окупанти розстріляли творця фан-клубу "Манчестер Юнайтед" разом з родиною
Окупанти розстріляли творця фан-клубу "Манчестер Юнайтед" разом з родиною

Окупанти розстріляли творця фан-клубу "Манчестер Юнайтед" разом з родиною

Російські окупанти забрали життя щирого і запеклого вболівальника футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Олександра Кукіна.

Про це йдеться на офіційному сайті "червоних дияволів".

Розстріляли у власній машині

Як повідомляють представники клубу, Олександр разом з дружиною і дочкою їхали в автомобілі. Але окупанти вирішили, що мають право забирати життя без розбору і відповідальності, тому розстріляли транспортний засіб. Чоловіка не вдалося врятувати, але його сім'я залишилася жива, їх прооперували лікарі і витягли практично з "того світу".

У машині з Олександром Кукіним були дружина і дочка, їх вдалося прооперувати

"Ми висловлюємо наші щирі співчуття у зв'язку з втратою і найкращі побажання їх одужання, оскільки вони намагаються впоратися з цими жахливими подіями", - написали представники "Манчестер Юнайтед", звертаючись до сім'ї Олександра Кукіна. Також повідомляється, що "червоні дияволи" вирішують, як можуть допомогти і надати підтримку дружині і дочці свого запеклого вболівальника.

Створення фан-клубу в Києві

Спільнота фанатів цієї футбольної команди виникла в Києві в далекому 2002 році. Тобто, у 2022-му Kyiv Reds мали святкувати своє 20-річчя. Олександр Кукін стояв біля витоків створення фан-клубу, і хоч в останні роки сімейні зобов'язання не дозволяли вкладати всі сили і приділяти багато часу колективу вболівальників, але ентузіазм залишився і ніколи не згасав.

Олександра Кукіна, творця фан-клубу Kyiv Reds, розстріляли окупанти прямо у власному автомобілі

Після повідомлення про смерть в соціальній мережі Twitter багато знайомих Олександра в коментарях віддали данину поваги цій людині, згадуючи особисті історії, пов'язані з ним. Наприклад, як він розвивав фан-клуб або прищеплював любов до футболу молодим хлопцям.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що волонтерський штаб Сергія Притули: як шоумен організував допомогу ЗСУ.

Також ми писали, що Ален Делон хоче піти з життя і просить своїх дітей допомогти йому.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом