Можуть вбити свої ж: Путін виступав в "Лужниках" з 6-метрової захисної клітки
Можуть вбити свої ж: Путін виступав в "Лужниках" з 6-метрової захисної клітки

Можуть вбити свої ж: Путін виступав в "Лужниках" з 6-метрової захисної клітки

Фашистський президент РФ Володимир Путін виступав перед тисячами росіян на стадіоні "Лужники", сховавшись у велику захисну конструкцію у зв'язку з побоюваннями, що на нього можуть вчинити замах.

До відповідного висновку прийшли в ряді іноземних видань, включно зі шведським "Expressen", польською "Interia Wydarzenia" і постом головного редактора англомовної версії "Медузи" Кевіна Ротрока.

Як Путін намагався убезпечитися під час виступу?

Раніше медіаресурси коментували затримки в трансляції виступу Володимира Путіна і торішні кадри з трибуною, які були в ній помічені. Зараз журналісти зацікавилися відео з трибун, на якому можна чітко розгледіти захисну конструкцію, яка оточувала російського президента під час його виступу.

Телевізійна трансляція не включала ці кадри, адже операторами і режисерами був використаний тільки крупний план Путіна.

У трансляції використовували крупний план Путіна

Однак кадри, зняті з трибун, ясно демонструють своєрідну клітку, з якої вів своє звернення до публіки глава Кемля. Ця клітка виглядала ка скляний шестикутник зі стінами, висота яких перевищувала 5-6 метрів.

Скрін поста Кевіна Ротрока в Twitter

У шведському "Expressen" також повідомили, що для безпеки Путіна під час, до і після виступу були використані куленепробивні чохли, парасольки і задіяно величезну кількість охорони. Судячи з такої поведінки Путіна, в західних виданнях зробили висновок, що російський лідер відчуває параноїдальний страх перед замахом на його життя.

Додаткова інформація

20 березня ГУ розвідки Мініоборони України повідомило про намір російської еліти відсторонити Путіна шляхом "отруєння, раптової хвороби або нещасного випадку".

Раніше на MY.UA: смерть Путіна: еліта Росії вирішує, як вбити президента і вже знайшла йому заміну.

Також ми писали, що Путін заявив про рекордну підтримку війни в Україні серед росіян.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом