В Енергодарі зник кабельний інтернет та зв’язок — міська рада
В Енергодарі зник кабельний інтернет та зв’язок — міська рада

В Енергодарі зник кабельний інтернет та зв’язок — міська рада

Російські окупанти намагаються залишити місто-супутник Запорізької АЕС без засобів комунікації. Про це у телеграм-каналі повідомляє міська рада Енергодара. 

«Пропав дротовий інтернет, телефонні дзвінки також неможливі. Рашисти діють так, щоб світ не дізнався про їхні злочини проти мирних енергодарців! Зокрема, сьогоднішні вибухи та масовані обстріли невинних людей», — йдеться в публікації міськради.

Діям російських силовиків передував розгін мітингу мешканців міста на підтимку України. За даними місцевої влади, військові РФ стріляли з автоматів та кидали гранати у бік учасників мирного зібрання. Також людей затримували та кидали до автозаків. Відомо про щонайменше чотирьох поранених внаслідок серії вибухів.

Також, як повідомляється у телеграм-каналі Енергоатому, в Енергодарі пролунала серія гучних вибухів:

«Сьогодні зранку мешканці міста зібралися на мирний мітинг на підтримку України. Вони співали гімн і розмовляли між собою. За цим спостерігали русскофашистські окупанти. Коли енергодарці почали розходитися, під’їхали автозаки, у які загарбники почали пакувати місцевих. За кілька хвилин місто здригнулося від звуків вибухів та масованих обстрілів. Нажахані енергодарці почали тікати у різні сторони. Спрацювали сирени автівок навіть у віддалених від місця вибуху вулицях». 

Фото з телеграм-каналу міськради Енергодару 

Теги по теме
российская агрессия Запорожье митинг
Источник материала
Поделиться сюжетом