Стінг виступив з українською віолончелісткою Ярославою Трофимчук на концерті в Лондоні
Стінг виступив з українською віолончелісткою Ярославою Трофимчук на концерті в Лондоні

Стінг виступив з українською віолончелісткою Ярославою Трофимчук на концерті в Лондоні

Британський співак та композитор Стінг виступив разом з українською віолончелісткою Ярославою Трофимчук на сцені London Palladium. Вони виконали пісню Russians про загрозу ядерного удару, пише Daily Mail.

Раніше Стінг уже виконував цю пісню з першого альбому The Dream of the Blue Turtles, написану під час Холодної війни, на підтримку українців. Співак вважає, що наразі вона є дуже актуальною. В ній навіть є рядок, де автор запитує росіян "чи люблять вони своїх дітей".

"Я рідко співав цю пісню за багато років з моменту її написання, тому що ніколи не думав, що вона знову буде актуальною. Але у світлі кривавого та жахливо хибного рішення однієї людини вторгнутися до мирного, незагрозливого сусіда, пісня знову стає закликом до людства.

Для хоробрих українців, які борються проти жорстокої тиранії, а також багатьох росіян, які протестують проти цього обурення, незважаючи на загрозу арешту та ув’язнення — Ми, всі ми любимо своїх дітей. Зупиніть війну", — прокоментував свій виступ Стінг.

Весь прибуток від продажу синглу Russians в версії гітара-віолончель буде передано волонтерсько-логістичному центру Help Ukraine Center. Музикант також закликає фанатів самотужки робити пожертви на допомогу українцям.

Раніше Стінг заявив, що більше ніколи не даватиме концерти для всіх причетних до російської агресії в Україні.

Читайте також:

Це треба бачити: Зірка "Людей Ікс" Лев Шрайбер варить борщ для українських біженців у Польщі.

Меган Маркл звернулася до українців зі словами "Слава Україні!" на "Іграх нескорених".

Стінг
Источник материала
loader
loader