Буковинець постане перед судом за підроблене свідоцтво про реєстрацію авто
Буковинець постане перед судом за підроблене свідоцтво про реєстрацію авто

Буковинець постане перед судом за підроблене свідоцтво про реєстрацію авто

Через мережу Інтернет житель Чернівецького району замовив підроблене свідоцтво про реєстрацію автомобіля та користувався ним під час керування транспортним засобом. Поліцейські повідомили порушнику про підозру у вчиненні кримінальних проступків. Відповідно до чинного законодавства, чоловікові загрожує до двох років позбавлення волі.

Використання підробленого свідоцтва про реєстрацію автівки «BMW 320» викрили співробітники відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції, коли в селі Буденець складали на водія протокол про адміністративне порушення.

Правоохоронці вилучили у кермувальника документ з ознаками підробки, а дізнавачі поліції провели за вказаним фактом досудове розслідування. Зокрема, поліцейські з’ясували, що в грудні минулого року 27-річний житель району замовив через мережу Інтернет підроблене свідоцтво про реєстрацію автомобіля, надавши для його виготовлення всю необхідну анкетну інформацію.

Відповідно до висновку експерта, бланк свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу не відповідає встановленому офіційному зразку, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За результатами досудового розслідування дізнавачі поліції повідомили буковинцю про підозру у скоєнні кримінальних проступків, передбачених частиною 5 статті 27 (Види співучасників), частиною 1 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), а також частиною 4 вказаної статті Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці скерували обвинувальний акт до суду.

Теги по теме
полиция Черновицкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом