У школах Чернівців печуть паски, пряники, рогалики, оздоблюють великодні яйця
У школах Чернівців печуть паски, пряники, рогалики, оздоблюють великодні яйця

У школах Чернівців печуть паски, пряники, рогалики, оздоблюють великодні яйця

Навчальні заклади Чернівців роблять все, аби атмосферу свята відчули і військові, і люди, які тимчасово проживають у нашому місті. Про це повідомляє управління освіти Чернівецької міської ради на сторінці у фейсбук.

Так, пряники та рогалики з повидлом випікали для відправки на фронт у школі №1. Також солодощі дістануться і людям, які у школі проживають. Власне, троє діток із Київської області, які з родинами знайшли тимчасовий прихисток у цьому навчальному закладі, теж допомагали на кухні. Коли побачили, як вчителі та батьки чернівецьких діток випікають, самі захотіли допомогти. Пряники та рогалики вже запаковані у подарункові кошики.

А у школі № 25 відбувся майстер-клас вчителя образотворчого мистецтва Катерини Семенюк «Розквітай, писанко!» для внутрішньо переміщених учнів, які навчаються в цьому закладі. Разом з учнями були батьки дітей, педагоги, учні школи.

Для ознайомлення з різними техніками оздоблення великодніх яєць використовували схеми орнаментів. Після закінчення майстер-класу діти отримали від шкільної батьківської громади, благодійного фонду «Руки милості» продуктові пасхальні набори.

У школі № 4 впродовж кількох днів випікали паски для захисників. Працювали всі - батьки, вчителі, допомагали діти.

Фото: facebook.com/osvitachernivtsi

Теги по теме
Дети военные новости Черновцов Пасха
Источник материала
Поделиться сюжетом