На пожежі у квартирі в Чернівцях виявили тіло жінки
На пожежі у квартирі в Чернівцях виявили тіло жінки

На пожежі у квартирі в Чернівцях виявили тіло жінки

Уночі 23 квітня 2022 року у Чернівцях на вул. Комарова сталася пожежа на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку. На ліквідацію пожежі прибули рятувальники Групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини міста Чернівці. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили всередині квартири жінку 1954 року народження без ознак життя. Тіло загиблої направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Причина пожежі встановлюється.

22 квітня в с. Купка Сучевенської ТГ Чернівецького району сталася пожежа в господарській будівлі. Згодом полум’я перекинулось на поруч розташовані два житлових будинки. Площа пожежі склала 180 кв. м. На місце події прибули вогнеборці 14 державної пожежно-рятувальної частини смт Глибока та місцевих пожежно-рятувальних підрозділів з сіл Купка та Корчівці. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю та пошкоджено житлові будинки. Причина пожежі встановлюється.

Інші пожежі, що сталися в області впродовж вихідних, мали місце в обласному центрі та усіх районах області та були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами. Зокрема, суха трава горіла 5 разів внаслідок чого вогнем знищено понад 10 га сухої рослинності. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Теги по теме
Смерть пожар ГСЧС Черновицкая область новости Черновцов
Источник материала
Поделиться сюжетом