У ЧНУ провели благодійну акцію для дітей Великоднє диво
У ЧНУ провели благодійну акцію для дітей Великоднє диво

У ЧНУ провели благодійну акцію для дітей Великоднє диво

Напередодні Великодніх свят у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича провели благодійну акцію для дітей «Великоднє диво». Вона полягала у привітанні маленьких українців, що прибули до Чернівців з інших міст, з Великоднем. Під час акції дітям вручили великодні паски.

Також студенти університету здійснили інформаційний виступ для юних українців, а саме розповіли дітям про такий вид спорту як легка атлетика, її вплив на здоров’я людини, ознайомили їх із загальним поняттям спорту, розказали про власний розвиток, кар’єрний спортивний ріст.

Крім того, у рамках наукового проєкту «Інноваційна модель реалізації та формування патріотизму дітей засобами олімпійської освіти» відбулася презентація «Олімпійської абетки», яка полягала в ознайомленні з українським алфавітом на прикладі різноманітних видів спорту та прослуховування аудіоваріанту казки «Олімпійська мрія». Завдяки цьому діти мали змогу дізнатися інформацію на різну спортивну тематику. Про це повідомляють на офіційному сайті ЧНУ.

Теги по теме
Спорт Дети новости Черновцов Пасха отдых
Источник материала
Поделиться сюжетом