Кортеж прем'єра Вірменії на смерть збив вагітну жінку - ЗМІ
Кортеж прем'єра Вірменії на смерть збив вагітну жінку - ЗМІ

Кортеж прем'єра Вірменії на смерть збив вагітну жінку - ЗМІ

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Кортеж прем'єра Вірменії Нікола Пашиняна на смерть збив вагітну жінку в Єревані. Тепер там відбуваються багатотисячні мітинги – люди вимагають відставки чиновника. Про це повідомляє канал Mash в Telegram, передає УНН.

Деталі

За інформацією ЗМІ, вчора, 26 квітня, 29-річна Сона Мнацаканян переходила дорогу, перекриту для проїзду кортежу Пашиняна. Побачивши машину, вона намагалася відбігти, але було пізно - джип супроводу збив її, інші проїхали повз. Жодна, включно з машиною самого прем'єра, не зупинилася.

Слідчий комітет країни повідомив, що водія затримано — командира офіцерського взводу дорожньої поліції Арама Навасардяна.
Але попри це сьогодні ввечері на вулицях зібралися величезні натовпи. Вони вимагають відставки прем’єра, зазначає видання.

Додамо

8 травня 2018 року Пашиняна було вперше обрано на посаду прем'єр-міністра Вірменії. 25 квітня 2021 року після хвилі масових протестів у Єревані він подав у відставку з посади прем'єра. Пашинян продовжував виконувати обов'язки глави уряду до позачергових парламентських виборів, призначених на 20 червня 2021 року, а також залишив за собою право балотуватися повторно.

Теги по теме
Армения
Источник материала
Поделиться сюжетом