Криптобіржа Binance запустила програму для підтримки українських біженців у ЄС
Криптобіржа Binance запустила програму для підтримки українських біженців у ЄС

Криптобіржа Binance запустила програму для підтримки українських біженців у ЄС

Найбільша біржа криптовалют у світі Binance анонсувала програму підтримки для українців, що через війну змушені були шукати притулку в Європі. ЇЇ було засновано в партнерстві з банківською платформою Contis. Біженці зможуть безкоштовно відкрити у компанії криптовалютну картку Binance Refugee Card, що дає змогу здійснювати й отримувати криптовалютні платежі та скуповуватися в ритейлерів у ЄС, а також передбачає щомісячну допомогу у розмірі $75.

Щоб скористатися пропозицією, можна використовувати чинний обліковий запис або створити новий. Важливо під час реєстрації вказувати свою адресу в Україні, навіть якщо наразі перебуваєте в Європі. Після цього необхідно верифікувати особистість.

Після перевірки вам стануть доступними всі сервіси Binance, а також з'явиться можливість вводу/виводу коштів за допомогою банківської картки.

Щоб замовити картку:

На веб-сайті Binance виберіть у верхньому кутку функцію Фінанси, а потім Картка Binance Visa.

Після цього натисніть кнопку Почати. Вам запропонують варіанти відображення імені на картці. Після підтвердження натисніть кнопку Продовжити.

Більшість даних вже буде заповнено автоматично — інформацію буде взято з верифікації особи.

Після підтвердження своїх даних прийміть Умови використання, Політику конфіденційності та Угоду власника картки та натисніть кнопку Замовити картку Binance, щоб завершити процес.

Після успішної реєстрації ваша віртуальна картка Binance буде оформлена миттєво і діятиме до моменту активації вашої фізичної картки.

Щоб активувати свою фізичну картку після отримання, необхідно в статусі доставки натиснути спеціальну кнопку. Після цього з'явиться пропозиція із введенням CVV, який розташований на звороті картки, а потім придумати і ввести PIN-код.

Binance Charity співпрацює з різними некомерційними організаціями, зокрема й Rotary та Palianytsia.Саме тому мають змогу надавати грошову допомогу в криптовалюті через Binance Refugee Card. Картка також дасть змогу перевести криптовалюту на нові картки та гаманці Binance для підтримки родичів та знайомих.

Українці, що звернулися до місцевих некомерційних організацій і подали заявку на отримання криптовалютних карток Binance, впродовж 3 місяців щомісячно отримуватимуть 75 BUSD, що еквівалентно $75.

Більше про умови участі у акції можна дізнатись тут.

Читайте також:

Мемотерапія у час війни: Reface запускає застосунок для створення проукраїнських мемів.

В Україні створили застосунок, що допомагає біженцям шукати співвітчизників за кордоном.

Binance
Источник материала
loader
loader