30-річному буковинцю повідомили про підозру у вбивстві знайомого
30-річному буковинцю повідомили про підозру у вбивстві знайомого

30-річному буковинцю повідомили про підозру у вбивстві знайомого

24 квітня до поліції надійшло повідомлення від лікарів бригади швидкої медичної допомоги про виявлення невідомого чоловіка без ознак життя на одній з вулиць міста Сокиряни. Для встановлення обставин на місце події виїхали співробітники відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції. 

Тіло 38-річного жителя міста Сокиряни правоохоронці направили на судово-медичну експертизу для з'ясування причин смерті. За висновками експертів, смерть чоловіка настала внаслідок закритої внутрішньо-черепної травми з забоєм головного мозку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські провели першочергові слідчі дії, опитали можливих очевидців та свідків інциденту, а також опрацювали коло осіб, з якими спілкувався загиблий. У результаті слідчо-оперативних дій правоохоронці встановили обставини події та затримали особу, причетну до вбивства. Ним виявився 30-річний місцевий житель. 

Працівники поліції з’ясували, що того дня між чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. Під час конфлікту молодший наніс старшому удар рукою по голові. Внаслідок отриманих травм чоловік помер.

Поліцейські затримали правопорушника та повідомили йому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі затриманий перебуває під ватрою. Процесуальне керівництво здійснює Дністровська окружна прокуратура.

Теги по теме
полиция Черновицкая область Убийство задержание
Источник материала
Поделиться сюжетом