Оксфордський університет анонсував стипендію для студентів з України
Оксфордський університет анонсував стипендію для студентів з України

Оксфордський університет анонсував стипендію для студентів з України

Оксфордський університет впровадив програму стипендій для студентів-біженців з України. Заклад пропонує повну фінансову підтримку для продовження навчання на магістратурі внутрішньо-переміщеним особам та тим, хто виїхав за кордон. Про це повідомляється на сайті університету.

"Завдяки щедрій підтримці Університету та його коледжів, а також донорів і партнерів по фінансуванню, на 2022-23 навчальний рік буде присуджено до 20 стипендій для студентів на 1 рік денної форми навчання (магістратура). Стипендії доступні для кандидатів, які відповідають критеріям та будуть відібрані до одного з відповідних магістерських курсів. Програми доступні з широкого кола навчальних предметів" — йдеться у дописі.

Всього нададуть 20 стипендій. Вони повністю покриватимуть оплату за курс + 7500 фунтів стерлінгів для покриття витрат на проживання протягом усього курсу. Коледжі-учасники також забезпечуватимуть українським студентам безкоштовне проживання та харчування.

Кінцевий термін подачі заявок на програму стипендій для біженців з України — 12:00 за британським часом у понеділок, 20 червня 2022 року. Ознайомитеся з критеріями та інструкціями щодо подання можна тут.

Читайте також:

Українцям нададуть 100 стипендій для навчання та доступ до програм відомих університетів.

Нобелівські лауреати читають безкоштовні лекції для українців. Як послухати?

Оксфордський університет
Источник материала
loader
loader