6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стали відомі нові факти роботи PariMatch у росії та білорусі
Стали відомі нові факти роботи PariMatch у росії та білорусі

Стали відомі нові факти роботи PariMatch у росії та білорусі

КИЇВ. 11 травня. УНН. Букмекерська компанія PariMatch продовжує відкрито працювати в білорусі та росії. Про це повідомляє UA Report, передає УНН

Деталі

Автори матеріалу показали відео зі столиці білорусі, де банери букмекера майорять на найдорожчих майданчиках Мінська.
Також PariMatch спонсорує спортивні клуби у республіці білорусь, з території якої запускають ракети, повідомляють в матеріалі.

"Є така компанія PariMatch, яка де-факто працює в білорусі та воює проти нас. Працює досі в Україні", - каже у коментарі політолог Тарас Загородній.

Ведуча телемарафону коментуючи слова фахівця додала: "Саме ця компанія про яку ви говорите - недавно отримала ліцензію під час війни..."

У росії, як повідомляє UA Report, компанія фіктивно відкликала франшизу. Хоча насправді тільки змінила назву та продовжує заробляти там кошти, сплачувати податки з яких потім армія окупантів створює ракети для вбивств українців.

Факти про продовження роботи в Росії журналісти наводять у матеріалі. Зокрема - зміна назви баскетбольного клубу посеред сезону з Парма-ПаріМатч у Парма-ПаріБет.

"К сожалению, на российском рынке до сих пор существуют некоторые украинские компании и в ликеро-водочном бизнесе. И в ритейле наши присутствуют. И даже в игровом бизнесе. Украинский PariMatch пере брендировался и остается в России. А в Беларуси даже под своим брендом до сих пор работает. И тут украинской власти стоило бы несколько включиться, чтобы мы были полностью последовательны. Чтобы по крайней мере украинский бизнес сегодня не чувствовал себя комфортно, продолжая функционировать в России, платя там налоги", - коментує у телемарафоні ситуацію політолог Олег Саакян.

Автори закликають українську владу та регулятора азартного ринку реагувати на факти торгівлі в країні агресорі. А українців бойкотувати роботу компаній, які намагаються усидіти на двох (а іноді трьох) стільцях.

Теги по теме
Россия Беларусь
Источник материала
Поделиться сюжетом