Пропагандисти рф змушують окупантів зніматися в агітаційних роликах - ГУР
Пропагандисти рф змушують окупантів зніматися в агітаційних роликах - ГУР

Пропагандисти рф змушують окупантів зніматися в агітаційних роликах - ГУР

КИЇВ. 13 травня. УНН. Російські пропагандисти змушують окупантів зніматися в агітаційних роликах. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає УНН.

Деталі

Як вказано, для імітації успішного наступу рф та створення картинки гуманітарної допомоги російські пропагандисти змушують командирів окупаційних підрозділів відводити війська з передових позицій для фільмування агітаційних роликів і фейкових «репортажів з передової».

Окупантів змушують копати окопи в тилових позиціях та імітувати обладнання передових позицій, стріляти з мінометів, танків, та артилерії, імітувати штурмові дії та здійснювати розмінування територій, зазначають у ГУР.

Для створення сюжетів пропагандисти, як повідомляється, вимагають по кілька разів мінувати та розміновувати територію, вже очищену від боєприпасів територію. Під час одного з таких «розмінувань» на Арабатській Стрілці кілька рашистів отримали осколкове поранення та контузії, додали у ГУР.

"Проте, за словами кремлівських гебельсів, це лише додало реалістичності картинці та забезпечило якісніший вплив сюжету на мізки росіян", - зауважують у ГУР.

Нагадаємо

Головне управління розвідки МО України оприлюднило перехоплену розмову російського загарбника з дружиною, в якій він розповідає, що під час "зачистки" окупованого українського села зі 100 морпіхів вижило 50.

Теги по теме
Украина Россия война Минобороны
Источник материала
Поделиться сюжетом