В Херсоні рашисти силою переводять провайдерів на свої інтернет-канали
В Херсоні рашисти силою переводять провайдерів на свої інтернет-канали

В Херсоні рашисти силою переводять провайдерів на свої інтернет-канали

Херсон. Окупанти намагаються силою перевести провайдерів на рос канали.

Сьогодні вранці у херсонського провайдера Статус відбулися "маскі шоу", тобто відчинили серверне приміщення. Дикі створіння мали намір виносити обладнання й забрали одного з працівників.
Вказівка у російських окупантів не змінилась: всі мають отримувати інтернет з росії.

Якщо ординці не будуть змушені відступати з Херсону, то всі оператори, які мають бізнес в інших регіонах (Київстар, Водафон, Лайф, Воля/Датагруп, Вега, Укртелеком), підуть з міста. Залишаться тільки місцеві оператори, які будуть вимушені включатися в канал на Крим. Там є такий собі оператор Міранда-Медіа, який був створений ростелекомом, аби не потрапити під санкції за Крим. Але це ще й при умові, що російські загарбники вимкнуть українське волокно. І це ще буде цікаво: як швидко й яким чином оператори перейдуть на канал Міранди-Медіа. Тричі постукав по дереву. Віримо в ЗСУ.

До речі, Вега не працює з останніх подій на магістралі до Миколаєва. Кажуть, що якесь в них там велике пошкодження й не має змоги відновити послугу. Воля не приймає заявки від нових потенційних абонентів (мабуть ніхто не приймає), та кажуть, що щось ремонтувати тільки якщо буде змога.

Источник материала
Поделиться сюжетом