Міноборони виплатило військовим за квітень 51,5 млрд гривень
Міноборони виплатило військовим за квітень 51,5 млрд гривень

Міноборони виплатило військовим за квітень 51,5 млрд гривень

КИЇВ. 17 травня. УНН. Міністерство оборони України виплатило за квітень 51,5 мільярдів гривень військовим української армії. Про це під час брифінгу повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передає УНН.

Цитата

“Міністерство оборони, на підставі відповідних заявок від Збройних Сил на отримання коштів, перерахувало за квітень 51,5 млрд гривень. Орієнтовно, до 20 травня військові частини мають зарахувати ці кошти військовослужбовцям”, – проінформувала Маляр.

Деталі

Речниця відомства пояснила, що виплати грошового забезпечення у сфері оборони здійснюють у поточному місяці за попередній. Це означає, що військові отримують у травні кошти за попередній місяць – квітень.

Першим траншем йде виплата щомісячного грошового забезпечення, другим – виплата додаткової винагороди у зв’язку з введенням воєнного стану.

“Це оті 30 тисяч гривень для всіх військових, про які ви вже знаєте, і 100 тисяч для тих, хто, безпосередньо, бере участь у бойових діях”, – додала Маляр.

Доповнення

Міністерство оборони Українистабілізувалопостачання амуніції українським військовим. Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що робота відомства направлена на те, щоб в армії був постійний резерв.

Теги по теме
военные Минобороны выплаты
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны