У білорусі на окремих полігонах розгорнуто два ракетних дивізіони - Генштаб
У білорусі на окремих полігонах розгорнуто два ракетних дивізіони - Генштаб

У білорусі на окремих полігонах розгорнуто два ракетних дивізіони - Генштаб

КИЇВ. 20 травня. УНН. На окремих полігонах білорусі розгорнуто два ракетних дивізіони тактичного ракетного комплексу “Точка-У” та дивізіон реактивної системи залпового вогню “Смерч”. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"На Волинському та Поліському напрямках підрозділи збройних сил республіки білорусь (до семи батальйонів) на ротаційній основі виконують завдання з прикриття ділянки українсько-білоруського кордону. За наявною інформацією, на окремих полігонах на території республіки білорусь розгорнуто два ракетних дивізіони тактичного ракетного комплексу “Точка-У” та дивізіон реактивної системи залпового вогню “Смерч”, - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що в період з 22 червня по 1 липня цього року у Гомельській області заплановано проведення зборів із залученням військовозобов’язаних.

"Не зникла загроза ракетно-бомбових ударів та артилерійських обстрілів з території республіки білорусь", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Самопроголошений президент олександр лукашенко заявляв, що білорусь купила в росії потрібну кількість ракетних комплексів "Іскандер" та зенітних ракетних комплексів С-400.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посилення українсько-білоруського кордону військами Білорусі: чи є загроза – розповіли експерти

Теги по теме
Украина Беларусь
Источник материала
Поделиться сюжетом