Колишній депутат Харківської міськради зарізав двох своїх дітей – ЗМІ
Колишній депутат Харківської міськради зарізав двох своїх дітей – ЗМІ

Колишній депутат Харківської міськради зарізав двох своїх дітей – ЗМІ

Медики, які прибули на місце події, констатували смерть 4-річного хлопчика та його 6-річної сестри
фото з відкритих джерел

Трагедія трапилася у Туреччині, підозрюваного затримали

В Аланії, що в Туреччині, громадянин України вбив двох своїх дітей. Про це повідомляють місцеві пабліки.

Інцидент стався близько 08:30 ранку 21 травня, жінка кричала, що її чоловік зарізав її дітей ножем та попросила допомоги у мешканців району. Сусіди, почувши крики жінки про допомогу, повідомили про ситуацію в екстрену службу 112.

Медики, які прибули на місце події, констатували смерть 4-річного хлопчика та його 6-річної сестри. Підозрюваного затримали на місці пригоди. Жінка розповіла, що вони приїхали з України та винаймали квартиру, вона жила внизу зі свекрухою, а чоловік – нагорі з дітьми. Чоловік намагався вбити і дружину, але вона втекла та замкнулася в кімнаті.

За даними видання NewsRoom, чоловік, що скоїв убивство – 37-річний Олексій Навроцький. Він відзнакою закінчив Харківський національний університет імені Василя Каразіна за спеціальністю «банківська справа».

Олексій Навроцький. Фото newsroom.kh.ua

Із 2009 до 2014 року працював в апараті Верховної Ради помічником нардепа. Двічі обирався депутатом Харківської райради, а у 2015 році пройшов до Харківської міської ради, був членом фракції «За Харків, за Відродження». До війни обіймав посаду проректора з наукової роботи ХНУ імені Каразіна. З березня перебував у відпустці, яку взяв «за власний рахунок».

Раніше повідомлялося, щожитель Іркутської області РФ відсвяткував День перемоги убивством рідної сестри. Причиною злочину стала її позиція щодо пропагандистської акції «Безсмертний полк».

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны