білорусь запланувала перевірку боєготовності армії на 10 полігонах – Міноборони
білорусь запланувала перевірку боєготовності армії на 10 полігонах – Міноборони

білорусь запланувала перевірку боєготовності армії на 10 полігонах – Міноборони

КИЇВ. 25 травня. УНН. На кінець травня на десяти полігонах білорусі заплановано практичні дії чергового етапу перевірки боєготовності зс рб. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН з посиланням на МОУ.

Цитата

«Противник вживає заходів з посилення українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях та недопущення перекидання наших військ на інші загрозливі для нього напрямки. У подальшому існує ймовірність продовження ракетних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури, а також артилерійських обстрілів прикордонних районів України», - сказав Мотузяник.

Деталі

За його словами, визначені підрозділи зс білорусі (до семи батальйонів) продовжують виконувати завдання з посилення українсько-білоруського кордону в Брестській і Гомельській областях.

«На кінець травня поточного року на десяти полігонах у Брестській, Гродненській, Мінській, Могильовській та Вітебській областях заплановано практичні дії чергового етапу перевірки боєготовності зс республіки білорусь. В рамках цих навчань передбачається зняття ОВТ зі зберігання, а також здійснення маршів», - розповів Мотузяник.

Доповнення

Навчання збройних сил білорусі продовженояк мінімум до 28 травня.

Додамо

білорусь закупила 20 000 "жетонів смерті", які використовують для упізнання вбитих.

Теги по теме
Беларусь
Источник материала
Поделиться сюжетом