Принц Гаррі та Меган Маркл показали зворушливе фото доньки Лілібет
Принц Гаррі та Меган Маркл показали зворушливе фото доньки Лілібет

Принц Гаррі та Меган Маркл показали зворушливе фото доньки Лілібет

КИЇВ. 7 червня. УНН. Принц Гаррі та Меган Маркл нещодавно відсвяткували день народження другої дитини, їх донечці Лілібет виповнився один рік. З нагоди свята відоме подружжя вирішили показати рідкісне фото своєї донечки. Про це повідомляє УНН з посиланням на допис фотографа Місан Харріман. 

Цитата

"Для мене була така честь відсвяткувати перший день народження Лілібет зі своєю та її сім’єю!" - зазначив фотограф.

На офіційній фотографії вона усміхнена й одягнена в ніжно-блакитну сукню з білим бантом у волоссі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Misan Harriman (@misanharriman)

За словами британських ЗМІ, Гаррі та Меган влаштували вечірку в саду для маленької Лілібет у Віндзорському маєтку з іменинним тортом, повітряними кулями, вечірніми іграми та закусками для пікніка.

Довідка

Британський принц Гаррі та Меган Маркл 19 травня 2018 року одружилася в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку. За церемонією спостерігало приблизно 1,9 мільярда людей в усьому світі. Пара вдруге стали батьками 4 червня 2021 року. У подружжя народилася донечка, яку назвали на честь покійної принцеси Діани та королеви Єлизавети ІІ – Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор. Також закохані також виховують сина Арчі, якому у травні виповнилося три роки.

Як зазначається, Гаррі та Меган перестали виконувати обов'язки членів британської королівської сім'ї з 1 квітня 2020 року.

Нагадаємо 

Королева Великої Британії Єлизавета II вперше зустрілася зі своєю правнучкою, донькою принца Гаррі та Меган Маркл, Лілібет.

Раніше принц Гаррі та Меган Маркл опублікували різдвяну листівку в Twitter та вперше показали фото доньки Лілібет. На листівці герцог та герцогиня Сассекські зображені з дітьми, сином Арчі та дочкою Лілібет. Відомо, що до цього Гаррі та Меган ще не показували фотографій доньки.

Теги по теме
Великобритания Меган Маркл
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны