Депутата Одеської облради затримали за підозрою у хабарі на 120 тисяч
Депутата Одеської облради затримали за підозрою у хабарі на 120 тисяч

Депутата Одеської облради затримали за підозрою у хабарі на 120 тисяч

КИЇВ. 7 червня. УНН. Депутата Одеської обласної ради від партії "Довіряй ділам", голову постійної комісії з питань охорони здоров'я та соціальної політики Дмитра Чапіру затримали за підозрою в одержанні 120 тис. гривень хабаря. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані САП.

Як стало відомо УНН з власних джерел, йдеться про депутата Одеської обласної ради Дмитра Чапіру. Він від партії "Довіряй ділам" (партія мера Одеси Генадія Труханова).

Цитата

«7 червня 2022 року за процесуального керівництва прокурорів САП детективами НАБУ спільно з ДСР Нацполіції на отриманні 120 тис. гривень неправомірної вигоди викрито депутата Одеської обласної ради, який є головою однієї з постійних комісій облради», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що в ході досудового розслідування з’ясувалося, що депутат вимагав та отримав неправомірну вигоду від директора медичного закладу за неперешкоджання в діяльності підприємства та за «гарантію» залишення на посаді.

«Наразі особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення вказаній особі про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

У лютому затримали народного депутата від "Слуги народу" Сергія Кузьміних, фігуранта справи про хабар у пів мільйона.

У травні суд відпустив "Слугу народу" Кузьміних під заставу в майже 50 тисяч грн.

Теги по теме
Одесса НАБУ депутат взятка САП
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны