Стосовно Олексія Ковальова порушено кримінальне провадження – ДБР
Стосовно Олексія Ковальова порушено кримінальне провадження – ДБР

Стосовно Олексія Ковальова порушено кримінальне провадження – ДБР

Стосовно Олексія Ковальова порушено кримінальне провадження – ДБР - Фото 1
Стосовно Олексія Ковальова порушено кримінальне провадження – ДБР - Фото 2
Як повідомляє бюро, Генпрокуратура вжила цих заходів у квітні. Триває розслідування.
Стосовно Олексія Ковальова порушено кримінальне провадження – ДБР - Фото 3
Стосовно Олексія Ковальова порушено кримінальне провадження – ДБР - Фото 4

За матеріалами Державного бюро розслідувань у квітні поточного року Генеральний прокурор порушив кримінальне провадження. Про це повідомляється на сайті ДБР

Провадження порушено за матеріалами ДБР у квітні 2022 року за ознаками складу злочину, передбаченого частиною четвертою статті 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

Як встановили оперативники Бюро, депутат співпрацює з окупаційними силами російської федерації на тимчасово окупованій території Херсонської області. «Підконтрольні йому підприємства постачають харчову продукцію до Автономної Республіки Крим з подальшою реалізацією на території рф, а також завозять на Херсонщину паливно-мастильні матеріали з окупованого Криму, — йдеться у публікації на сайті ДБР. — Депутат забезпечує розміщення особового складу окупаційних сил у приміщеннях підконтрольному йому санаторію, що розташований у місті Гола Пристань Херсонської області. Більше того, на своїй сторінці в одній із соціальних мереж депутат сам розповідає, що співпрацює з окупантами та вважає, що росія на Херсонщині надовго».

У середу, 8 червня, на фейсбук-сторінці нардепа та власника 4 каналу з’явився допис про те, що «Росія тут назавжди, й найтісніша інтеграція з Росією вже відбувається». Також він повідомив, що «планується повномасштабна інтеграція аграріїв Херсонщини до економічної моделі Росії».

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader