Ворог мінує Херсонщину боєприпасами 50-х років минулого століття – розвідка
Ворог мінує Херсонщину боєприпасами 50-х років минулого століття – розвідка

Ворог мінує Херсонщину боєприпасами 50-х років минулого століття – розвідка

КИЇВ. 9 червня. УНН. Російські окупанти мінують Херсонщину боєприпасами, виготовленими у 50-х роках минулого століття. Про це повідомляє УНН із посиланням на ГУР.

Цитата

"Нещодавно на окуповану Херсонщину прибула колона російських військових вантажівок з радянськими мінами, які виготовлені в 50-х роках минулого століття. Боєприпаси зберігалися на складах в ростовській області та були підготовлені для знищення. Присвоївши кошти на утилізацію, російське командування передало небезпечний вантаж в передові підрозділи загарбників для мінування оборонних позицій". – ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили, намагаючись зупинити українських воїнів, російські загарбники терміново споруджують додаткові лінії оборони, мінують територію та створюють інженерні загородження

Під час спроби встановлення мінних загороджень на старих боєприпасах вже підірвалося кілька саперів-окупантів з батальйонно тактичної групи 7 військової бази 49 загальновійськової армії південного військового округу (в/ч 09332) російських окупаційних військ.

З військовою поліцією та офіцерами фсб, які працювали на місцях підривів, командування БТГ домовилося, що це буде класифіковано як нещасний випадок. Родини саперів за загибель родичів-окупантів виплат не отримають.

Нагадаємо

Троє жителів курортного селища Лазурного на Херсонщині на смерть підірвалися на російській міні.

Источник материала
loader
loader