Козловський виступив для українських захисників: "Хлопці та дівчата вже на передовій"
Козловський виступив для українських захисників: "Хлопці та дівчата вже на передовій"

Козловський виступив для українських захисників: "Хлопці та дівчата вже на передовій"

Український співак Віталій Козловський вирішив підтримати українських воїнів, які захищають країну від російські окупантів.

Аби їх відволікти від негативу та підняти бойовий дух, виконавець заспівав для них.

Відео зі свого виступу Козловський опублікував у своєму TikTok. На короткому ролику видно, як українські захисники танцюють та веселяться разом з артистом.

"Так хотілося їх підтримати та дати хоч ковток легкого повітря… Молюся, щоб ми перемогли, та вони повернулися живими", - підписав відео Козловський.

@vkozlovskiy Сьогодні дивлюсь на це відео з посмішкою на обличчі. Але водночас відчуваю, що моя душа болить… Ці хлопці та дівчата вже на передовій, а тиждень назад ми мали цю зустріч. Так хотілось їх підтримати та дати хоч ковток легкого повітря… Молюсь, щоб ми перемогли та вони повернулись живими❤️#повертайтесьживими ♬ оригинальный звук - Vitaliy Kozlovskiy

До слова, виконавець говорить, що з усмішкою згадує цей виступ. Водночас, його переповнює хвилювання, адже захисники, для яких Віталій виступав, вже воюють на передовій.

"Дивлюся на це відео з усмішкою на обличчі. Але водночас відчуваю, що моя душа болить. Ці хлопці та дівчата вже на передовій, а ми тиждень тому мали цю зустріч", - додав Козловський.

Читайте також:

  • Святослав Гринчук похизувався подарунком для ведучих 1+1 від 83-річної глядачки
  • Факи Путіну, підтримка зірок та політиків і зібрані 2 млн грн: як минув телемарафон Embrace Ukraine в Амстердамі
  • Санта Дімопулос показала моторошні кадри зруйнованої окупантами Бородянки
Источник материала
Поделиться сюжетом