«Путін поставив Росію раком». Український дзюдоїст розкритикував російського диктатора
«Путін поставив Росію раком». Український дзюдоїст розкритикував російського диктатора

«Путін поставив Росію раком». Український дзюдоїст розкритикував російського диктатора

Люди змінюються, країни змінюються, тому не можна, щоб державою правила людина, у якого в голові все на рівні СРСР – Георгій Зантарая

«Зараз дивишся на Путіна і Лукашенка і не розумієш, що взагалі у них в голові»

Легендарний український спортсмен та чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая дав інтерв'ю білоруським журналістам і заявив, що їхня країна застрягла в «совку», а також оцінив діяльність російського диктатора Володимира Путіна.

«Дотримуюся думки: якщо світ розвивається, прогресує, то і при владі повинні бути ті люди, які здатні йти в ногу з часом. Не можуть старі політики розвивати нормально країну. Люди свої кар'єри почали ще за часів СРСР, і зараз мислять саме тими категоріями, які були в «совку». Про який розвиток в такому випадку можна говорити?», – заявив Зантарая.

Також він зазначив, що описані ним керівники самі хочуть жити сучасно – їздять не на «Жигулях», а на «Мерседесах», купують дорогий одяг. Але ось розвиток країни залишається на рівні 30-річної давності.

«Люди змінюються, країни змінюються, тому не можна, щоб державою правила людина, у якого в голові все на рівні СРСР. Таких керівників потрібно міняти. Є термін – відпрацював – пішов. А то потім починається маразм, шизофренія, і від цього страждають прості люди. Зараз дивишся на Путіна і Лукашенка і не розумієш, що взагалі у них в голові. При цьому ті ж росіяни пишуть, що Путін підняв Росію з колін. Ага, точно. Підняв з колін і поставив раком», – наголосив дзюдоїст

Нагадаємо, раніше Зантарая відмовився від усіх своїх титулів на рівні чемпіонату світу через допуск росіян до змагань Міжнародної федерації дзюдо.

Джерело: Xsport.ua

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны