Російським окупантам планують заборонити продавати алкоголь на захоплених територіях: більше нічого не вміють
Російським окупантам планують заборонити продавати алкоголь на захоплених територіях: більше нічого не вміють

Російським окупантам планують заборонити продавати алкоголь на захоплених територіях: більше нічого не вміють

Через масовий алкоголізм російських окупантів на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, командування хоче заборонити продаж алкоголю.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від Головного управління розвідки Міністерства оборони України, та опубліковане воно у соціальних мережах.

Особовий склад підрозділів окупаційної армії, що розташовані зараз на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, відзначився вкотре.

Однак не бойовими здібностями, як на це розраховували у Кремлі, а алкоголізмом. Вони щодня порушують режим, якщо це можна так назвати, та розпивають алкогольні напої. Це призводить до порушень дисципліни, а також серйозних правопорушень.

Почастішали випадки того, що вони залишають місця несення служби і перебувають на вогненних позиціях у стані алкогольного сп'яніння. Також бувало таке, що вони потрапляли в ДТП під спиртними напоями.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram

"У ситуацію змушені втрутитися керівництво комендатури військ росгвардії РФ і так званої "військово-цивільної адміністрації" Михайлівської громади на чолі з місцевим колаборантом Іваном Сушком (до війни був професійним дідом Морозом і ведучим на весіллях). Як запобіжний захід на територіях Михайлівської та Раздоль громад запроваджено заборону продажу алкогольних напоїв (зокрема пива) військовослужбовцям РФ" - йдеться у повідомленні під постом.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Цікаво, як вони збираються це контролювати, оскільки вони тепер можуть шантажувати місцевих жителів, і почастішають випадки мародерства.

Нагадаємо, що Кирило Буданов з ГУР упевнений, що Росія не зупиниться на Донбасі .

Раніше повідомлялося, що у ЗСУ пояснили, у яких випадках потрібно брати дозвіл на виїзд за межі місця реєстрації: як отримати документи

Також, доля Кримського мосту давно вирішена наперед, і в Кремлі занервували - встановили фейкові мішені від ракетних ударів .

Источник материала
Поделиться сюжетом