На конкурсі «Честь Професії» запровадили спецномінацію «Сльози окупанта»
На конкурсі «Честь Професії» запровадили спецномінацію «Сльози окупанта»

На конкурсі «Честь Професії» запровадили спецномінацію «Сльози окупанта»

Журі оцінюватиме використання нестандартних методів у викритті і фіксації російських військових, їхніх злочинів та колаборантів.

На конкурсі професійної журналістики «Честь Професії»  запровадили спецномінацію  «Сльози окупанта» від Bihus.Info.

Спеціальна номінація створена проєктом Bihus.Info для того, щоб відзначити журналістів, які використовували інноваційний підхід у завданні шкоди ворогу на інформаційному фронті.

Критерії оцінювання робіт:

  • використання нестандартних методів у викритті і фіксації російських військових, їхніх злочинів та колаборантів;
  • креативна подача матеріалу;
  • позитивний вплив на емоційний стан української аудиторії.

До спеціальної номінації «Cльози окупанта» журналісти можуть подати той самий матеріал, що й до однієї з основних шести номінацій «Честь Професії». Також можна подавати матеріал винятково в цю спеціальну номінацію.

Важливо: Кількість матеріалів одного автора, поданих до спеціальної номінації, не може перевищувати трьох.

Журі спеціальної номінації «Сльози окупанта»:

Роботи в спеціальну номінацію приймаються до 20 липня 2022 року.  

7 липня конкурс «Честь Професії» оголосив старт прийому журналістських матеріалів, які можна подати у шести основних номінаціях, дедлайн прийому матеріалів: 20 липня.

Більше інформації щодо участі у конкурсі можна знайти на сайті Конкурсу. Склад Відбіркової комісії та членів Журі 2022 року за посиланням.

  • Читайте також: MezhyhiryaFest перенесли через війну — орієнтовно на осінь

У 2021 році у номінації «найкраще інтерв'ю» перемогу здобув Роман Кравець з «Української правди», спецприз за «найкраще інтерв’ю» для локального медіа дістався Олені Лівіцькій, «Сайт соціальних новин «Перший», у номінації «найкращий репортаж» перемогли Христина Коціра і Богдан Кутєпов, hromadske, у номінації «найкраще новинне висвітлення резонансної події» перемогла Вероніка Мелкозьорова, NBC News, спецприз для локального медіа в цій номінації присуджено Марині Пітиляк, «Перший Західний».

Повний список переможців за посиланням.

Загальнонаціональний Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2022» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку USAID - US Agency for International Development, що була надана через проєкт «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews.

Ілюстрація: Конкурс «Честь Професії»/Facebook

Теги по теме
российская агрессия конкурс
Источник материала
Поделиться сюжетом