Надя Дорофєєва сяє від задоволення та поділилася радісною новиною: "Я знайшла свого переможця!"
Надя Дорофєєва сяє від задоволення та поділилася радісною новиною: "Я знайшла свого переможця!"

Надя Дорофєєва сяє від задоволення та поділилася радісною новиною: "Я знайшла свого переможця!"

Популярна українська співачка, який нещодавно закидали виконання пісень російською совою під час війни, розповіла, що знайшла переможця на український кавер треку "Різнокольоровка", який вийшов перед війною

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Новину співачка розповіла га своїй сторінці в соціальної мережі instagram.

Співачка записала відео, на якому вона стрибає від радості у студії звукозапису. Відео вона підписала так:

"Я знайшла свого переможця!! Kate вітаю тебе, вже скоро нашу «різнокольорову» почують всі💛💙 Повна версія незабаром!"

Надя Дорофєєва надала перемогу дівчині, у соціальній мережі вона підписана ніком Kate. Вона народилася в Україні, проте згодом переїхала жити до Америки. Як вона зізналась, до свого переїзду за океан, вона 8 років працювала з сонграйтером Ваньком. Він український саундпродюсер, який вже з десяток років співпрацює із різними, переважно, хіп-хоп виконавцями. Минулого року він запустив лейблENKOразом із Аlyona Аlyona, з якою працює з моменту появи Альони Савраненко на українському музичному горизонті. До лейблу також входить один з найуспішніших українських хіп-хоп проєктів – гурт Kalush.

"Після переїзду в Америку 🇺🇸 мені майже одразу довелось закинути написання текстів і всі ці роки я думала, що забула, як писати, що я вже не вмію. Тим паче, що я ніколи в життя не писала українською. Тим паче, що єдине, що я «пишу» зараз - це код, і мова, якою я пишу, це мова програмування Java 😅", - розповіла Kate.

Також дівчина розповіла, що вона випадково взяла участь у конкурсі й це її перша спроба після довготривалої перерви. Надя Дорофєєва її надихнула "Різнокольоровкою" й тепер вона не хоче зупинятися.

"Я випадково вирішила прийняти участь і написала варіант «Різнокольорова» 💙💛 і це моя ще одна спроба повернутись до написання текстів, яка надихнула і ще раз змусила повірити в себе! Тепер не хочу зупинятись, далі - більше!"

Нагадаємо, Jerry Heil зізналася, що зробила це для Дорофєєвої: "Це буде інша Надя".

До слова, Надя Дорофєєва ніжно воркує з Кацуріним, як закохана школярка: колишнього Дантеса явно не боїться образити.

Раніше ми писали, що Надя Дорофєєва показала, як "розважається" на підлозі без Михайла Кацуріна і Дантеса: аж груди вилазять назовні

Источник материала
Поделиться сюжетом