Окупанти вдень вдарили по громадах на Дніпропетровщині: горіло одразу три поля
Окупанти вдень вдарили по громадах на Дніпропетровщині: горіло одразу три поля

Окупанти вдень вдарили по громадах на Дніпропетровщині: горіло одразу три поля

КИЇВ. 20 липня. УНН. Російські окупанти вдень вдарили по декількох громадах у Дніпропетровській області. Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, за межами одного з сіл горіло одразу три поля – з пшеницею, рапсом та стернею. Вигоріло близько 50 га, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що вдень ворог зі ствольної артилерії вдарив по околицям Зеленодольська. На щастя, постраждалих немає.

Поцілили війська рф також по території Широківської громади: за межами одного з сіл горіло одразу три поля – з пшеницею, рапсом та стернею. Вигоріло близько 50 га. Без жертв.

У Нікопольському районі вдень була загроза повторних обстрілів. На щастя, минулося. В інших районах Дніпропетровщини день був тихим. Окупантів на території регіону немає.

Цитата

“Щодо переселенців в області – їх вже майже 300 тисяч. Нині маємо 293 тисячі зареєстрованих внутрішньо переміщених осіб: у Дніпрі – 125,7 тисяч, у Кривому Розі – 54,6 тисяч переселенців. Решта громадян проживає в інших громадах області.

Допомога надається кожному, хто її потребує. Громади працюють, робота з ВПО ведеться безперебійно”, – зазначив Лукашук.

Доповнення

Внаслідок ворожого обстрілу Нікополя Дніпропетровської області зруйновано житлову інфраструктуру, рятувальники ліквідували пожежі.Є загиблі та поранені.

Теги по теме
война Днепр и Днепропетровщина
Источник материала
Поделиться сюжетом