Інспекційна група почала огляд судна з зерном біля Стамбула
Інспекційна група почала огляд судна з зерном біля Стамбула

Інспекційна група почала огляд судна з зерном біля Стамбула

КИЇВ. 3 серпня. УНН. На першому судні з українським зерном - Razoni, що вийшло з Одеси та прибуло до району Стамбула, почала огляд спільна інспекційна група. Про це повідомило 3 серпня міністерство оборони Туреччини, пише УНН.

Цитата

"Спільна інспекційна група досягла завантаженого кукурудзою суховантажного судна Razoni, що стоїть на якорі біля входу в протоку Босфор у Чорному морі, і на борту почалася інспекційна діяльність", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Так, спільна інспекційна група відбула з берегового причалу для проведення інспекції судна Razoni, завантаженого кукурудзою, що очікує біля входу у протоку Босфор у Чорному морі.

Як зазначає Anadolu, делегація у складі представників Туреччини, російської федерації, України та ООН відбула для огляду суховантажу, що відправляється з України та перевозить кукурудзу, з пірсу Головного управління берегової безпеки.

Доповнення

Перше судно з зерном прибуло до Стамбула 2 серпня ввечері. Воно вийшло з порту Одеси 1 серпня. Судно Razoni під прапором Сьєрра-Леоне. Везе 26 тис. тонн кукурудзи до Лівану.

Теги по теме
Украина Одесса Турция Черное море
Источник материала
Поделиться сюжетом