«Колективний Путін»: ГУР випустило відео про хвороби та двійників російського президента
«Колективний Путін»: ГУР випустило відео про хвороби та двійників російського президента

«Колективний Путін»: ГУР випустило відео про хвороби та двійників російського президента

«Хто зараз виконує роль умовного Путіна – це питання абсолютно відкрите», – стверджує начальник української розвідки Кирило Буданов.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України випустило російськомовний відеоролік, в якому розповіло про нібито наявність у російського президента Володимира Путіна важких хвороб та двійників. Коментує цю інформацію у сюжеті начальник ГУР МО Кирило Буданов.

У відео з посиланням на дані британської розвідки припускається, що справжній Путін може бути мертвий. Це аргументують тим, що він нібито майже одночасно з'являється в різних місцях, періодично змінюється його поведінка та зовнішність. 

Сам Буданов у сюжеті вказує, що у Путіна «змінюється картинка вуха», хоча вона є унікальною для кожної людини. Також він стверджує, що російський президент «серйозно хворий». На нібито доказ цих слів у відео приводиться самоізоляція та сидіння на великій відстані від тих, з ким Путін проводить зустрічі. Крім того, автори відео вказують на ймовірні проблеми з правою рукою у російського президента, якою він майже не рухає, коли йде.

Крім того, знову з посиланням на дані розвідок, опубліковані в ЗМІ, у відео стверджують, що у Путіна «розлад мозку» і що він переніс кілька операцій. Також цитується російський політолог, який стверджує, що Путін нібито багато років страждає на різні форми раку.

«Якщо ви проаналізуєте того Путіна, якого показували у 1999 році, до 2010 року, хоча там теж були іноді двійники, але в цілому та людина і та, яку показують зараз, – це точно різні люди. Хто зараз виконує роль умовного Путіна – це питання абсолютно відкрите», – додає Буданов.

За форматом відео, яке випустило ГУР, нагадує «викривальні» сюжети російського телебачення, в яких просуваються теорії змови та інша пропагандистська інформація, не підтверджена конкретними фактами та джерелами. Враховуючи російську мову відео, можна припустити, що воно розраховане саме на російського глядача.

«Детектор медіа» вже досліджував історію «хвороб Путіна» та теорії змови щодо його двійників. Детальніше про це читайте тут: Путянка. Історія смертельних хвороб російського президента

Теги по теме
Владимир Путин Минобороны
Источник материала
Поделиться сюжетом