"Ворог більше не пройде": у ЗСУ розповіли про укріплення позицій на Київщині
"Ворог більше не пройде": у ЗСУ розповіли про укріплення позицій на Київщині

"Ворог більше не пройде": у ЗСУ розповіли про укріплення позицій на Київщині

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Командувач Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв запевнив, що російські окупанти більше не пройдуть на Київському напрямку, інформує УНН.

Деталі

"Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша вірогідність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків", – зазначив Сергій Наєв.

За його словами, командир з’єднання Збройних сил України, який забезпечує оборону на цій ділянці місцевості, перебуває  у постійній взаємодії з підрозділами Держприкордонслужби, Національної гвардії, Національної поліції та СБУ. Всі разом вони виконують планові заходи щодо протидії диверсійно-розвідувальним групам та відбиттю можливого наступу окупантів.

"Своєю чергою населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, цілком підтримує Збройні сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все, для того, щоби ця впевненість була реальною", – наголосив генерал-лейтенант Наєв.

Нагадаємо

Російські окупанти, намагаючись посіяти паніку серед жителів деокупованих міст України, поширювали фейкові повідомлення про повторний наступ на Київщину.

Теги по теме
война Вооруженные силы Украины Киевская область
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны